[SOLVED] Service cars not picking up ramp agents

I have ramp agents in my service car stop waiting to go to remote stands but theyre not being picked up. i have included a short video so you can see it. any suggestions?

1 Like

Hello,

I watched your video. I got to say first time in my life someone reported an issue with every explanation included :smiley:

  1. You got service road connection :white_check_mark:
  2. You linked your stand with service car stop :white_check_mark:
  3. Stand menu have no issues, every linkage is correct :white_check_mark:
  4. You have enough ramp agents :white_check_mark:
  5. I am not sure you have enough service cars :orange_square: But you have some for sure.

So here is what I want you to do;

  1. Save and reload game.
  2. If it doesn’t work, a theory, since you place service car stop right under jetway and right beside a medium stand (I mean service car uses jetway stand’s service road) it may cause a pathfinding issue. I suggest you to place it somewhere else, and re-try. Make sure to save and reload after building new service car stop.
  3. If that also doesn’t work, fire all ramp agents and all service cars and then re-buy and re-hire them.

Let’s see what happens

yes it says i have surplus and they’re just driving around doing nothing. will have to try this

moving the service car stop and then saving and reloading the game seemed to work. thanks for the help!

3 Likes

I am glad it helped you out :wink:

Topic is LOCKED

1 Like